Mano Gargždai



Varžėsi Olimpinio festivalio stalo teniso varžybose

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Judrėnų mokyklos komanda. Z.Bitino nuotr. Judrėnų mokyklos komanda. Z.Bitino nuotr.

     Trečiadienį (sausio 14 d.) Gargždų sporto centro salėje įvyko Klaipėdos rajono bendrojo ugdymo mokyklų Olimpinio festivalio stalo teniso varžybos. Į jas atvyko moksleiviai iš Judrėnų Stepono Dariaus pagrindinės mokyklos, Gargždų „Kranto" pagrindinės mokyklos, „Minijos" progimnazijos, Dovilų pagrindinės mokyklos ir Priekulės Ievos Simonaitytės gimnazijos.


     Mergaičių grupėje tarp keturių komandų nepralenkiamos buvo Gargždų „Kranto" pagrindinės mokyklos stalo tenisininkės (Marija Ir Augustė Mikalauskytės bei Solveiga Danielkutė). Jos įveikė visas varžoves sausais rezultatais ir pelnytai iškovojo pirmąją vietą. Antros – judrėniškės, o trečios – doviliškės.
     Tarp vaikinų pirmavo Judrėnų Stepono Dariaus pagrindinės mokyklos moksleiviai (Rokas Rapalavičius, Kristijonas Ruškys, Aivaras Poška, Gerardas Ciparis), vadovaujami kūno kultūros mokytojo Andriaus Černeckio. Tiesa, susirungti dėl pirmos vietos jiems teko su principingai kovojusiais doviliškiais. Bet patirtis nugalėjo. Judrėniškiai – pirmi, o varžybose dalyvavusios dvi Dovilų pagrindinės mokyklos komandos iškovojo antrą ir trečią vietas.

 

Varžybų akimirkos – Zigmo Bitino nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 156 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,