Mano Gargždai



Baigtas rekonstruoti pagrindinis įvažiavimas į Gargždus

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr. Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr.

Baigtas rekonstruoti vienas pagrindinių įvažiavimų į Klaipėdos rajono centrą – Kretingos plentas Gargžduose.

 

Pagrindinis įvažiavimas į Gargždus miesto svečius ir gyventojus dabar pasitinka visiškai pasikeitęs – čia atliktas kapitalinis kelio remontas, įrengti pėsčiųjų, dviračių takai, kitos eismo saugumo priemonės. Iš viso sutvarkytas beveik 2 km ilgio ruožas: paklotas naujas asfaltas, atnaujintos nuovažos ir sankryžos. Kiek anksčiau čia baigtas įgyvendinti ir gatvės apšvietimo projektas.

Patogu tapo ne tik vairuotojams. Nutiestais šaligatviais gretimų kvartalų gyventojai pėsčiomis gali saugiai pasiekti miesto centrą, Kretingos plente įsikūrusias parduotuves, paštą.

Patogiau savo namus gali pasiekti ir Rasos, Lyros bei Volungės gatvių kvartalo gyventojai: iš Kretingos plento suformuotas naujas įvažiavimas į kvartalą per Rasos gatvę.

„Kretingos plento rekonstrukcija buvo vienas iš prioritetinių Savivaldybės darbų. Pagrindinis įvažiavimas į Gargždus buvo itin prastos būklės, be apšvietimo, šaligatvių. Kelių direkcijos sudarinėjamuose gatvių ir kelių tvarkymo sąrašuose ši gatvė nebuvo prioritetinė, todėl dėjome visas pastangas, kad darbai čia prasidėtų kuo greičiau. Ne kartą važiavau į Lietuvos automobilių kelių direkciją ir atkakliomis pastangomis pavyko pasirašyti bendradarbiavimo sutartį, kurioje įsipareigojome prie darbų prisidėti ir Savivaldybės biudžeto lėšomis. Taip iškėlėme projektą į viršų ir šiandien jau galime džiaugtis rezultatais“, – sako Klaipėdos rajono meras Bronius Markauskas.

Darbus čia atliko Lietuvos automobilių kelių direkcijos skelbtą konkursą laimėjusi UAB „Eurovia“.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 330 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,