Mano Gargždai



Sveikiems santykiams reikia daugiau laiko kartu

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Pexels.com nuotr. Asociatyvi Pexels.com nuotr.

Gražūs ir darnūs santykiai tikrai nėra tik filmuose. Visos poros ir po daugelio metų gali jausti darną buvime kartu, tačiau labai svarbu, kad būtų noras. Tuomet viskas yra įmanoma. Juolab, šiuo metu galima rasti labai daug pačių įvairiausių specialistų patarimų, kurie skirti santykių puoselėjimui. Svarbiausia, kad pora rastų tai, kas geriausiai tinka konkrečiai jiems.

 

Daugiau dėmesio intymumui

Dažniausiai su metais dėmesys intymumui yra vis mažesnis, o tai yra labai blogai. Juk sveikas, aktyvus lytinis gyvenimas yra naudingas tiek žmogaus fiziologijai, tiek jo psichikai. Lygiai taip pat jis gali padėti kur kas geriau išsaugoti santykius, o tai yra ne ką mažiau svarbu.

Ne visada paprasta bėgant metams ne tik rasti laiko, kurį galima skirti lovos žaidimams, tačiau taip pat ir nėra lengva vėl iš naujo prisijaukinti žmogų, kuris yra šalia Jūsų. Tam puikiai tinka įvairūs žaisliukai. Žinoma, kad yra būtinos ir tinkamos apsaugos priemonės. Jas galite įsigyti Glamonėk prekybos centre internetu.

 

Pokalbių svarba

Greta intymumo taip pat reikia nepamiršti, kad žmonės turi daugiau kalbėtis. Dažniausiai per mažai bendraujant ir atsiveria skylė, sieną, kurią vėliau sutvarkyti tampa labai sunku. O kalbėtis reikia. Ne tik poroms, tačiau visiems, kurie supranta, kad buvimas kartu yra neatsiejamas nuo savo minčių išraiškos. Tik reikia rasti jūsų porai labiausiai tinkamą savo idėjų perteikimo būdą.

 

Raskite priimtiną laisvalaikio tipą kartu

Laikas kartu gali būti labai įvairus. Dažnas galvoja, kad tuomet reikia sudėti prie kavos puodelio su savo antra puse ir daug kalbėtis. Taip, tai tikrai labai geras santykių puoselėjimo būdas, tačiau jeigu jums netinka – visada galima išbandyti ir kitus.

Pavyzdžiui, geras pasirinkimas yra įvairūs hobiai. Veiklos gali būti labai aktyvios. Svarbiausia, kad jomis bus galima užsiimti ne vienam, tačiau su savo antra puse. Tam tikra prasme tai bus labai malonus buvimas kartu, kuris net gali skatinti daugiau bendrauti, labiau įsitraukti ir net puoselėti santykius.

 

Reklama.

 

Dėmesio! Kalba netaisyta. Redakcija už pateiktą informaciją neatsako.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 139 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,