Mano Gargždai



Uždarytas Klaipėdos Akropolio Delano: Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba patvirtino, kad kalti tarakonai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Uždarytas Delano Klaipėdos Akropolyje Uždarytas Delano Klaipėdos Akropolyje

Portalo www.ve.lt skaitytojai informavo, kad ketvirtadienį uždarytas Klaipėdos Akropolyje esantis Delano savitarnos restoranas. Lankytojus prie įėjimo pasitinka informacija, kad įstaiga nedirba dėl techninių kliūčių.

 

Informacijos pasiteiravome Delano restorano Klaipėdoje vadovybės, kokios gi tos techninės priežastys, kurios privertė uždaryti dienos metu populiarų restoraną? Tačiau buvo pakartota ta pati frazė, kad restoranas nedirba dėl techninių kliūčių.

Paprašius patikslinti, kokios tos kliūtys... Atsakymas buvo paprastas „Geros jums dienos?“. Neapvyko sužinoti ir kada Delano vėl planuoja pradėti dirbti.

Nepavyko daigiau sužinoti ir Akropolio informacijos skyriuje. Ten atsiliepusi mergina tikino, kad neturi tokios informacijos, jog Delano nedirba. Klaipėdos Akropolio vadovybė taip pat atsisakė komentuoti situaciją ir pasiūlė kreiptis į Delano.

Ratas užsidarė, tačiau portalą pasiekė žinia, kad restoraną uždaryti privertė Valstybinės maisto ir veterinarinės tarnybos specialistai.

Šiandien gavome oficialų patvirtinimą, kad Delano buvo uždarytas dėl tarakonų.

Oficialiame atsakyme portalui rašoma:

Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos (VMVT) Priežiūros departamento Klaipėdos apygardos priežiūros skyrius, kovo 12 d. gavę vartotojo pranešimą, dėl galimai UAB Delano (Taikos pr. 61, Klaipėda) restorane esančių kenkėjų, atliko neplaninį patikrinimą.

Patikrinimo metu, kenkėjai užfiksuoti restorano gamybos zonose, sandėliavimo patalpoje, maisto produktų atleidimo vietoje.

Priimtas sprendimas dėl ūkio subjekto veiklos sustabdymo iki atskiro VMVT sprendimo, kai bus patikrinta, kad trūkumai pašalinti.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 239 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,