Mano Gargždai



Vaiko dienos proga kūrybinį džiaugsmą skleis naujas piešinių konkursas

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Susitikimo metu aptartas konkurso organizavimas. Susitikimo metu aptartas konkurso organizavimas.

Klaipėdos rajone startuoja naujas kūrybinių darbų konkursas „Kūrybinio džiaugsmo įkvėpti…“, skirtas paminėti Vaiko dienai, kuri švenčiama trečiąjį gegužės penktadienį. Kviečiame jame dalyvauti moksleivius nuo pat pirmos iki dvyliktos klasės.

 

„Šiuo konkursu norime paskatinti moksleivius stengtis atpažinti savo jausmus, o džiaugsmą išreikšti pasitelkus įvairias kūrybines priemones. Kiekvienas įvairias emocijas išgyvename labai skirtingai. Taip pat ir džiaugsmas gali sužibėti pačiomis įvairiausiomis spalvomis ir kiekviename kūrinyje gali būti atspindėtas vis kitaip.  Tad kviečiame moksleivius atskleisti savo kūrybiškumą, taip pat pasidomėti įvairiomis dailės ir technologijų raiškos priemonėmis ir dalyvauti šiame konkurse. O už šį sumanymą dėkojame aktyviai gargždiškei – Svajonei Pakamorei, kuri ne tik inicijavo šį konkursą, bet ir skyrė finansavimą“, – sako Klaipėdos rajono vicemerė Violeta Riaukienė.

Konkurse gali dalyvauti visi Klaipėdos rajono neformaliojo vaikų švietimo ir kultūros įstaigas, taip pat bendrojo ugdymo mokyklas lankantys mokiniai. Dalyviai bus vertinami pagal amžių, o jų darbai bus skirstomi į dvi grupes: piešinių ir koliažų bei erdvinių kompozicijų.

Kūrybiniai darbai turi būti pateikti iki balandžio 30 d. 15 val. adresu: Klaipėdos g. 2, Gargždai (Švietimo ir sporto skyrius, 222 kabinetas). Susipažinti su reikalavimais jiems ir kita informacija galima ČIA.

Geriausių darbų autoriai bus apdovanoti piniginiais prizais, o jų pagerbimo šventė planuojama gegužės 17-ąją. Bus surengta ir šių darbų paroda, tad pamatyti moksleivių kūrinius ir pasidžiaugti jais galės visi norintieji.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 170 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,