Mano Gargždai



Sinoptikai: šilumos kasdien bus vis daugiau

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Edvardo Gelžinio nuotr. Edvardo Gelžinio nuotr.

Artimiausią parą pietinis ciklonas vėl rodys charakterį – trečiadienį jau nuo pat ryto lietaus debesys pradės slinkti į pietrytinius rajonus ir pamažu slinks gilyn į šalį.

 

Didžiojoje dalyje Lietuvos palis – lietingiausia bus pietinėje šalies dalyje, tuo tarpu kai kur šiauriniuose rajonuose bei pajūryje lietus bus negausus. Vėjas bus pakankamai stiprus, 8–13 m/s, rytinių krypčių.

Aukščiausia oro temperatūra popiet turėtų pasiekti 6–11 laipsnių šilumos.

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį lietaus taip pat neišvengsime. Vėjas išlaikys rytines kryptis, bet rims iki 6–11 m/s. Lyginant su praeitomis naktimis, oro temperatūra bus aukštesnė ir svyruos tarp 2–7 laipsnių šilumos. Ketvirtadienio dieną palis protarpiais. Vėjas įgaus pietryčių, pietvakarių kryptį, 9–14 m/s. Oro temperatūra po truputį vėl pradės priminti pavasarį – įdienojus termometrų stulpeliai kils iki 8–13 laipsnių šilumos.

Artėjant savaitgaliui, daug kur sulauksime trumpo, nedidelio lietaus. Penktadienį vėjas pūs pietų, pietvakarių krypties, 8–13 m/s. Oro temperatūra penktadienio naktį bus 0–5 laipsniai šilumos, ore vietomis, dirvos paviršiuje daug kur vėl pasirodys1–6 laipsnių šalčio šalnos.

Dienos metu daugelyje rajonu šils iki 9–14 laipsnių šilumos. Savaitgalį jei ir palis, tai trumpai ir negausiai. Vėjas silps, o šilumos vis daugės.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 751 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,